Janis Strelnieks defensa la jugada de Dennis Seeley (EFE/EPA/SERGEI ILNITSKY)
Eurolliga

El Barça, líder en solitari de l'Eurolliga després de la derrota del CSKA contra el Bayern

Els russos van trobar a faltar -i molt- la seva estrella, Mike James, apartat de l'equip perquè es va barallar amb un company fa una setmana

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça és el nou líder en solitari de l'Euolliga després que ahir el CSKA de Moscou perdés de forma sorprenent a casa contra el Bayern de Munic (66-69). Els russos van trobar a faltar -i molt- la seva estrella, Mike James, apartat de l'equip perquè es va barallar amb un company fa una setmana. Tot i això, el CSKA va plantar cara fins al final del tercer quart, però un parcial de 6 a 19 per als alemanys en l'últim període va donar el triomf al Bayern de Munic. 

En quarta posició, i amb una victòria menys que el CSKA, hi ha el Reial Madrid, que ahir va guanyar a la pista de l'Alba de Berlín d'Aito García Reneses (63-72). L'equip de Pablo Laso, que va arribar a tenir un màxim avantatge de 16 punts, sempre va anar al davant al marcador. Una vegada més, va tornar a ser clau per al Madrid el domini del joc interior i el control del rebot. En aquest sentit, Walter Tavares, amb els seus 2,20, va evidenciar que no té rival sota cistella. El pivot va capturar 10 rebots i va fer el que va voler a la pintura. 

El València s'allunya una mica més de les posicions de play-off i ara és onzè després de perdre a la pista del Panathinaikos. A Grècia, derrota contundent -de 19 punts (91-70)- en un partit on els de Jaume Ponsarnau no van tenir mai opcions. Ni tan sols els 20 punts aconseguits per Prepelic, el màxim anotador del partit, van servir per plantar cara a un Panathinaikos que agafa aire, però que encara està molt lluny dels vuit primers.

Anar al contingut