El Barça Lassa ha caigut a la pista del Fuenlabrada (Font: @FCBbasket)

El Barça Lassa cau a Fuenlabrada en la primera derrota a la Lliga (79-73)

Els blaugranes han perdut davant el Fuenlabrada en un partit que no s'ha decidit fins a l'últim quart

Abundi BorderaActualitzat

El Barça Lassa ha caigut a Fuenlabrada en un partit en què els locals han aconseguit remuntar en l'últim quart (79-70). Els blaugranes arribaven al partit després d'encadenar 5 victòries consecutives, mentre que els de Néstor García només havien pogut sumar un triomf en els últims 5 partits.

El Fuenlabrada ha començat el partit molt intens davant un Barça Lassa desencertat en el tir que veia com els locals agafaven avantatge en el marcador. Després d'un parcial inicial de 6 a 0, l'equip madrileny ha arribat al final del primer període al davant en el marcador (17-16).

Els locals s'agradaven cada vegada més i, tot i que els homes de Pesic han reaccionat de la mà d'un gran Pierre Oriola, la falta d'encert dels dos conjunts ha marcat la pauta en un duel amb poca anotació.

El Barça Lassa ha arribat al descans amb un 30% en tirs de camp i un 3 de 13 en triples, mentre que els locals ho han fet amb un 40% des del tir i un 1 de 12 en llançaments de tres punts dominant el marcador al final dels primers 24 minuts (35-34).

Els blaugranes han sortit endollats en la segona meitat i han aconseguit capgirar la dinàmica del partit movent bé la pilota i aprofitant els tirs de mitjana distància, però el Fuenlabrada ha reaccionat. Els de García, en uns últims dos minuts elèctrics, han retallat diferències i s'han col·locat a només un punt al final del tercer quart (51-52).

El quart període ha començat amb dos triples consecutius dels locals, un de Nogueira i un de Cruz, que han servit per esperonar l'equip i equilibrar forces davant d'un Barça Lassa que ha sabut respondre al joc del Fuenlabrada. En uns últims minuts d'infart, Rupnik ha estat l'heroi dels locals amb dos triples que han servit per decantar el partit del costat dels de García.

Els blaugranes estrenen d'aquesta manera el caseller de derrotes a la Lliga, on encara no havien perdut cap partit, i podrien perdre el liderat que compartien fins ara amb el Reial Madrid.