Actualitat blaugrana

El Barça guanya el filial entrenat per Guardiola (1-0) amb la pluja com a protagonista

Els jugadors del primer equip del Futbol Club Barcelona que s'entrenen a les ordres de l'entrenador, Frank Rijkaard, han derrotat avui el Barcelona B de Pep Guardiola en un partit d'entrenament disputat al Miniestadi. El primer equip s'ha imposat amb un gol de Giovani dos Santos a la primera part del partit, d'aproximadament una hora de durada. El preparador físic, Albert Roca, ha exercit d'àrbitre.

Rijkaard i Guardiola han seguit atentament el partit d'entrenament des de totes dues banquetes, encara que la pluja ha obligat a finalitzar-lo abans del previst. El primer equip ha format amb Jorquera, Belletti, Olmo, Oleguer, Sylvinho, Márquez, Motta, Crosas, Ezquerro, Giovani i Jonathan, un juvenil a prova en el filial. A la segona part, Marc Valiente ha substituït Oleguer.