Jugadors del Barça durant l'entrenament d'avui, dijous
Futbol

El Barça fa un últim entrenament abans de tres dies de festa

Dani Alves s'ha exercitat amb tota normalitat i Thomas Vermaelen ha tornat a fer part de la sessió amb la resta de companys. L'equip reprendrà els entrenaments dilluns a la tarda.

Actualitzat

Dani Alves ha participat amb tota normalitat en un entrenament del Barça per primera vegada des del clàssic del diumenge. El brasiler era l'únic tocat que quedava a l'equip. Fins i tot Thomas Vermaelen, lesionat de llarga durada, ja va fer part de l'entrenament dimecres amb el grup, i avui, dijous, ha confirmat que aviat estarà a disposició de Luis Enrique.

El tècnic asturià ha comptat amb deu jugadors del primer equip per a aquesta sessió (Masip, Alves, Montoya, Xavi, Suárez, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Mathieu y Vermaelen), que s'ha vist completada un cop més amb el porter del filial Ortolà. La resta està concentrada amb les seves seleccions.

Amb aquest panorama i el fet que aquest cap de setmana no hi ha Lliga, Luis Enrique ha donat festa als jugadors fins dilluns a la tarda, que és quan hi haurà el pròxim entrenament.

Anar al contingut