Futbol sala

El Barça es desfà del MVFC Berettyóújfalu hongarès i suma la primera victòria de la Ronda Elit (4-1)

El Barça s'ha desfet del MVFC Berettyóújfalu hongarès i ha sumat la primera victòria de la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup, que es disputa al Palau Blaugrana (4-1).

El Barça de futbol sala s'ha desfet del MVFC Berettyóújfalu hongarès i ha sumat la primera victòria de la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup, que es disputa al Palau Blaugrana (4-1). L'equip de Marc Carmona ha deixat encarrilat el partit en la primera part amb gols de Sergio Lozano, Ferrao i dos de Wilde i en la represa s'ha relaxat. Siska, en el minut 32, ha fet el gol de l'honor del campió magiar.

Després d'aquesta estrena victoriosa, l'actual defensor del títol no tindrà gaire temps per descansar perquè aquest dijous ha d'afrontar el segon partit d'aquesta fase contra el Baku United anglès, que ha perdut contra el Lokomotiv Kharkov ucraïnès per 2 a 1 i ja no té marge d'error si vol mantenir opcions de classificar-se per a la Final Four.