Barça

El Barça anuncia un "principi d'acord" per Cesc Fàbregas, que dilluns serà presentat

El Barça ha fet oficial un principi d'acord amb l'Arsenal pel fitxatge de Cesc Fàbregas, que, "a falta de signatura de l'acord definitiu", segons ha informat el club, passarà dilluns la revisió mèdica i serà presentat oficialment. El director esportiu barcelonista, Andoni Zubizarreta, al micròfon de TV3, ha confirmat que "Cesc ja ve cap aquí". El migcampista d'Arenys, que ha arribat el diumenge a la nit a Barcelona, passarà la revisió al centre mèdic del Barça a les 10.30, signarà el contracte a les 12.30, es farà la tradicional sessió fotogràfica a les 13.00 i serà presentat, finalment, a les 14.00.

Actualitzat
Cesc Fàbregas ja és jugador del Barça. El club blaugrana i l'Arsenal han arribat a un principi d'acord pel seu traspàs i han posat punt final a un serial que s'havia eternitzat no només aquest estiu, sinó en temporades anteriors. Aquest dilluns serà un dia molt especial per a Cesc Fàbregas, que a les vuit del matí passarà la revisió mèdica i a dos quarts d'una firmarà el seu nou contracte com a blaugrana, i porteriorment serà presentat oficialment amb la preceptiva sessió fotogràfica davant l'escut i al Camp Nou, en una presentació oberta al públic a dos quarts de dues. Tot seguit, els aficionats blaugranes podran escoltar les primeres paraules del migcampista d'Arenys com a nou jugador del Barça en la roda de premsa davant dels mitjans de comunicació.

El director esportiu barcelonista, Andoni Zubizarreta, als micròfons de TV3, ha confirmat que "Cesc ja ve cap aquí", reconeixent l'acord entre els dos clubs, que el Barça ha fet oficial al descans del partit disputat al Bernabéu. Un cop acabat el partit, Sandro Rosell s'ha mostrat satisfet per haver tancat el fixatge de Cesc per una quantitat inferior als 40 milions d'euros, tal com havia insistit, i ha felicitat el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, l'encarregat de tancar les negociacions amb el conjunt londinenc.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut