Futbol

El Barça afronta la tornada de la Supercopa aliè a la polèmica i amb el paper de favorit

Barça i Espanyol ja han ultimat la seva preparació per al partit de tornada de la Supercopa, diumenge a la nit al Camp Nou. A l'escenari del partit s'hi ha entrenat el Barça a porta tancada. L'equip de Rijkaard confia fer bo el 0-1 de l'anada i adjudicar-se la Supercopa. De la polèmica per l'alineació de Xavi i Puyol prefereixen no parlar-ne gaire els barcelonistes. Tots dos jugadors han entrat a la llista de Frank Rijkaard. En canvi, és baixa l'autor del gol de Montjuïc, Ludovic Giuly, que s'ha entrenat amb normalitat però Rijkaard el reserva perquè ahir tenia unes dècimes de febre. També són baixa Sylvinho i Oleguer. Les novetats són Belletti, Van Bommel i Ezquerro.

Actualitzat
A Montjuïc, només Giuly, gràcies a la visió de joc de Ronaldinho, va trencar la resistència de l'Espanyol. El seu gol deixa ben a l'abast el títol de la Supercopa per al Barça, però curiosament el francès no podrà participar en la tornada. Ahir es va quedar sense entrenar per unes dècimes de febre i aquest dissabte, tot i que se l'ha vist a l'estadi, s'ha quedat fora de la convocatòria. Tampoc no hi seran els dos laterals titulars en l'anada, Sylvinho i Oleguer, en benefici de Belletti, Van Bommel i Ezquerro.

Puyol i Xavi han estat el centre de la discòrdia, però es mantenen aliens a la polèmica originada per l'Espanyol. El capità ja va oferir ahir la seva versió dels fets. Rijkaard, prudent com sempre, es preocupa només per no decebre en l'estrena de la temporada al Camp Nou.

La sessió ha estat a porta tancada, però amb algun espia. Donadoni, l'actual seleccionador d'Itàlia, no ha perdut detall. Està convidat al partit. Podria assistir al debut com a titular d'un dels seus internacionals, Gianluca Zambrotta.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut