Barça

El Barça afronta contra el Llevant al Camp Nou l'últim examen a la Lliga abans del clàssic contra el Madrid

Aquest vespre, a les 8, torna la Lliga al Camp Nou. El Barça s'enfronta al Llevant amb l'obligació de sumar tres punts més, i amb l'objectiu de mantenir la ratxa imparable al Camp Nou. Pep Guardiola i el seu equip són conscients que el rival d'aquest dissabte és l'únic que ha estat capaç de derrotar el Reial Madrid en el que s'ha disputat de competició. El tècnic no podrà comptar amb Affellay ni Adriano, lesionats, ni amb Gerard Piqué, que compleix un partit de sanció.

Actualitzat
El Llevant és l'últim examen abans del compromís al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid. Fins arribar al clàssic, però, el Barça encara ha de jugar un altre partit, en aquest cas de Champions, contra el Bate Borisov. El Barça vol arribar al Bernabéu, com a màxim, amb la mateixa distància que té ara respecte al líder. I per aconseguir-ho primer haurà de superar el conjunt revelació d'aquesta temporada. Els números dels de Guardiola al Camp Nou són impecables (34 gols a favor i cap en contra), i res fa pensar que el Llevant pugui trencar aquesta ratxa.

Guardiola, fidel al seu estil de gestió de la temporada, considera el partit contra el Llevant, el més important ara per ara. Per la proximitat de la visita al Bernabéu, en la roda de premsa prèvia al partit, Guardiola va sentir poques preguntes relacionades amb el Llevant i moltes de relacionades amb la situació de l'equip a la Lliga, la diferència de punts i com es troba l'equip a aquestes altures de temporada.

Amb Afellay i Adriano descartats per lesió, i Piqué, que finalment només ha rebut un partit de sanció per acumulació de targetes, la resta de jugadors estan a disposició del tècnic de Santpedor, que podrà formular un onze on hi haurà els millors homes. Guardiola reservarà jugadors en el pròxim duel instrascendent de Champions contra el Bate. L'equip ha fet aquest dissabte al Camp Nou l'últim entrenament de preparació amb tots els jugadors que s'enfrontaran al Llevant, més Piqué (sancionat). Adriano ha treballa al marge del grup.

Oier, Cuenca i Dos Santos aniran al Mundialet de Clubs


D'altra banda, el Barça ha facilitat la relació de 23 jugadors inscrits per al Mundial de Clubs, entre els quals s'inclouen els jugadors del planter Oier, Cuenca i Dos Santos. Precisament l'últim dels set equips classificats per a aquesta competició s'ha conegut aquesta matinada. Serà l'equip japonès del Kashiwa, que, havent pujat aquest any de categoria, s'ha acabat proclamant campió de la J-League. El Kashiwa s'enfrontarà a l'Auckland City de Nova Zelanda en una de les eliminatòries.


Un Llevant de Champions

El Llevant arriba al Camp Nou com un dels quatre millors equips a la Lliga fins ara. Tot i que aquests dies s'ha parlat més del clàssic que no del Llevant, el cert és que l'equip valencià és la gran revelació del campionat. Van ser líders, han estat els únics capaços de guanyar el Reial Madrid, i arribaran al Camp Nou després de consolidar-se en la zona de Champions amb una golejada contra l'Sporting. Al Camp Nou arribaran amb les baixes de Barkero i el golejador Junalu, sancionat, i Aranda i Nano, lesionats. Amb Koné com a referència ofensiva, els de Juan Ignacio Martínez faran un plantejament conservador per intentar sorprende els blaugrana al contraatac. El Llevant podria fer història si puntua al Camp Nou, on no ha sigut capaç de fer-ho mai.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut