Camille Muffat, amb el president de la República Francesa François Hollande, durant la recepció als medallistes olímpics de Londres-2012 (Reuters)
Esports

Dol en l'esport francès per la mort de Camille Muffat i de dos esportistes d'elit més en accident aeri

La campiona olímpica de natació Camille Muffat, el medallista de boxa Alexis Vastine i la navegant Florence Arthaud, entre les víctimes mortals d'un xoc entre dos helicòpters quan participaven en un "reality"

Actualitzat

L'esport francès està de dol. Tres esportistes d'elit, la nedadora i medallista olímpica Camille Muffat, el boxejador olímpic Alexis Vastine i la navegant Florence Arthaud, han mort aquesta matinada a l'Argentina, en un xoc en ple vol entre dos helicòpters.

L'accident, en què han perdut la vida deu persones, ha passat mentre s'estava gravant un popular programa de "reality" de la cadena francesa TF1. Muffat, de 25 anys, va guanyar la medalla d'or en els 400 lliures en els Jocs de Londres del 2012. Vastine, de 28, es va penjar el bronze en els Jocs Olímpics de Pequín.

Florence Arthaud, per la seva banda, va aconseguir, l'any 1990, el rècord femení de navegació en solitari per l'Atlàntic Nord. De moment, no se saben les causes de l'accident, i encara més si es té en compte que les condicions meteorològiques eren bones. Els fets han passat a la província argentina de La Rioja, una zona de muntanya escollida per rodar-hi aquest concurs de supervivència.

El condol del President de la República

François Hollande, President de la República Francesa, ha emès un comunicat de matinada en què manifestava el seu "estupor" per la notícia de l'accodent. "La brutal desaparició dels nostres compatriotes ens causa una immensa tristesa", ha lamentat Hollande en el comunicat, en què enviava el condol a les famílies í amics de les víctimes, vuit d'elles de nacionalitat francesa.   

Anar al contingut