Espanyol

Diego López: "Tinc més ganes que mai"

El porter gallec assegura que està preparat per a competir i assegura que el seu equip buscarà guanyar contra el Celta

Actualitzat

L'RCD Espanyol ha fet aquest dissabte la penúltima preparació de la setmana per al partit davant el Celta de dilluns (21.00). El primer equip s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a partir de les 10.30 hores en una sessió a porta tancada.

Diego López es mostra cada vegada més content i segur que la lesió que va patir a la primera volta de la temporada passada, al Camp Nou, i que el va obligar a passar pel quiròfan aquest estiu, ja està oblidada.

El porter gallec reconeix que ha passat "mesos difícils" i un estiu "sense descans" per intentar arribar com més aviat a nivell competitiu. Ara assumeix que ja està a punt "per ajudar l'equip" i recorda que sabia que tenia una infecció important al genoll dret "però fins que no es va obrir no es va poder valorar. Han passat els mesos i ja està plenament cicatritzada. Potser va ser més del que s'esperava, però estic amb més ganes que mai".

Assumeix que els mals resultats de les dues últimes setmanes s'han degut, especialment, "a 45 minuts dolents davant el Leganés i això ens ha influït bastant. Ara hem de pensar que tenim una gran oportunitat de sumar els primers tres punts i hem d'oblidar-nos dels partits anteriors". "Busquem guanyar", insisteix, i apunta que "tenim al davant una setmana molt important, curta, amb dos partits més en sis dies".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut