Dídac Vilà, durant la roda de premsa (@RCDEspanyol)
Espanyol

Dídac Vilà: "La negativitat se n'ha anat i ara només pensem en positiu"

El lateral esquerre de l'Espanyol assegura que la sortida de Quique Sánchez Flores ja forma part del passat i que el vestidor se centra a donar bona imatge i aconseguir els màxims punts possibles

Actualitzat

El lateral esquerre de l'Espanyol Dídac Vilà ha afirmat aquest dimarts, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que després de la victòria contra el Girona a Montilivi "la negativitat se n'ha anat i ara només pensem en positiu".  

Qüestionat per la sortida de Quique Sánchez Flores, el jugador del planter ha mantingut que això "forma part del passat" i el vestidor se centra ara a "donar bona imatge i aconseguir els màxims punts possibles".  

El partit contra Las Palmas d'aquest dissabte és la següent oportunitat per demostrar el canvi de xip de l'equip blanc-i-blau. "Volem tornar a il·lusionar la gent i que vinguin més motivats la temporada que ve. Volem tornar a la dinàmica de l'any passat, quan vam quedar vuitens", ha dit.

El defensa blanc-i-blau, d'una altra banda, ha analitzat les diferències d'estil del nou tècnic de l'Espanyol, David Gallego, respecte a l'anterior: "La idea és que sapiguem mantenir la pilota i estiguem ben posicionats, de forma intel·ligent. A partir d'aquí, muntar un bon atac."

Anar al contingut