Rodrygo celebrant un gol contra el Braga (EFE)
Futbol

Després de Vinícius, el Reial Madrid renova Rodrygo fins al 2028

El brasiler va arribar al club amb 18 anys i cinc temporades després s'ha convertit en el millor comodí de l'atac blanc

Redacció Esport3Actualitzat

Setmana d'ampliacions de contracte al Reial Madrid. Després de l'anunci de renovació de Vinícius fins al 2027, aquest dijous el club de la Castellana ha fet públic que un altre davanter jove i brasiler com el controvertit 7, Rodrygo Goes, continuarà vestint de blanc fins al 2028. Alguns mitjans apunten que les condicions del nou contracte no tenen res d'envejar a les de Vinícius.

Rodrygo va arribar al club amb 18 anys i cinc temporades després s'ha convertit en el millor comodí de l'atac d'Ancelotti. Si el futbolista d'Osasco hagués d'escollir un moment d'aquest últim lustre, segurament triaria els dos gols que va marcar en dos minuts en l'èpica remuntada del Madrid contra el City en la Champions del 2022.

Vinícius, renovat fins al 2027

A principis de setmana, el Madrid va fer oficial la renovació de Vinícius fins al juny del 2027:

El futbolista, recentment guardonat amb el premi Sòcrates de la Pilota d'Or per la seva tasca solidària amb els nens del Brasil, va arribar al club blanc el juliol del 2018, amb tan sols 18 anys, i va debutar amb el Reial Madrid Castella el 26 d'agost.

En les sis temporades defensant la samarreta del primer equip, el polèmic futbolista ha disputat 235 partits, en què ha marcat 63 gols i ha guanyat 9 títols.

ARXIVAT A:
Vinícius
Anar al contingut