Barça

Dembélé és operat amb èxit i s'estarà sis mesos de baixa

El Barça ja pot posar en marxa el procés per fitxar un recanvi per a l'extrem francès

Jordi GrauActualitzat

Ousmane Dembélé va reaparèixer a Vigo després de ser operat de l'altra cuixa pel mateix equip mèdic, a Finlàndia, el setembre del 2017. El comunicat mèdic va pronosticar entre tres mesos i mig i quatre de baixa i l'extrem francès va complir terminis. Operat aquest dimarts de l'altra cuixa pel doctor Lasse Lempainen a la ciutat finlandesa de Turku, s'estima que el temps de recuperació anirà al voltant dels sis mesos i, per tant, el Barça pot iniciar els tràmits per aconseguir la baixa federativa.

La comissió mèdica de la Federació Espanyola de Futbol determinarà en 72 hores si el Barça pot iniciar els tràmits per fer un nou fitxatge a causa d'una lesió de llarga durada. Tan bon punt la Federació doni l'OK, la patata calenta la tindrà Éric Abidal, que haurà de trobar davanter en un màxim de 15 dies. Durant el mes del mercat d'hivern no va trobar res que li quadrés.

Comprar es complica perquè, si es dona el cas, el Barça només podrà fitxar un jugador de primera o segona de la Lliga espanyola o un futbolista que estigui a l'atur.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut