Barça

Deco, nou director esportiu del Barça

El Barça fa oficial la contractació d'Anderson Luís de Souza, "Deco", que ja fa setmanes que exerceix el seu nou càrrec

Redacció Esport3Actualitzat

Ja fa temps que treballa colze a colze amb Mateu Alemany i Xavi en la planificació de la plantilla, però fins ara no s'havia fet oficial.

Finalment, Deco ha estat presentat aquest dimecres com a nou director esportiu del club. De fet, el portuguès ha passat aquest matí per les oficines del club per acabar de signar els contractes que el converteixen en la punta de llança de l'organigrama esportiu del club. 

Deco, home de confiança de Joan Laporta, pren el relleu de Jordi Cruyff, que va deixar la disciplina blaugrana abans de l'estiu. Abans de convertir-se en nou director esportiu del Barça, Deco va haver d'aparcar la seva feina relacionada amb la representació de jugadors. De fet, era el representant de Raphinha

Deco afronta els darrers quinze dies de mercat d'estiu amb unes quantes carpetes obertes sobre la taula del seu nou despatx. Per exemple, tancar sortides com les de Dest o Lenglet i, sobretot, satisfer el desig de Xavi de reforçar la plantilla per tenir un equip més competitiu. Un lateral dret i un migcampista ofensiu són les grans prioritats. 

Segons el Barça, aquesta incorporació concorda amb el comunicat que es va emetre el 2 de maig, segons el qual "Mateu Alemany va acordar la seva desvinculació de les seves responsabilitats un cop finalitzat l'actual mercat de fitxatges el 2 de setembre". Tot i això, després d'aquest comunicat, el club va explicar que Mateu Alemany continuava, un fet que ell mateix va confirmar públicament. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut