Cristiano Ronaldo és el màxim golejador a la història de la Champions (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo: "No tinc cap dubte que formaré part de la història del futbol"

El davanter portuguès, entre l'Sporting, el Manchester United i el Reial Madrid és, avui, el màxim golejador de la història de la Lliga de Campions

Actualitzat

Amb 93 gols marcats a la Lliga de Campions, Cristiano Ronaldo ja és el màxim golejador en tota la història de la competició. En una entrevista concedida la pàgina web de la UEFA, el portuguès reconeix sentir-se un "privilegiat" per ser el propietari d'aquest rècord, i reconeix que no en té prou d'haver-la "guanyat dues vegades, amb sort, aquest any el Reial Madrid la tornarà a guanyar".

Sobre el seu passat i els seus orígens humils, Cristiano Ronaldo treu pit i es mostra satisfet d'haver arribat on ha arribat, "sempre vaig sentir que jo era un jugador especial, des de que vaig començar a l'Sporting, sabia que més aviat o més tard acabaria jugant al més alt nivell. El que no em podia imaginar és que tot anés tan de pressa, però jo estava preparat perquè sabia que el talent el tenia. Sempre he treballat molt dur i no he deixat mai de creure en el meu potencial".

Cristiano Ronaldo, en la més pura essència, convençut que el seu nom té un lloc reservat a l'olimp del futbol, estimat per uns i odiat per uns altres, el portuguès, amb 31 anys i amb molts gols per marcar, es veu a si mateix al costat dels més grans: "No tinc cap dubte que formaré part de la història del futbol, li agradi a la gent o no; els números parlen per si mateixos."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut