Coutinho va fer dos gols i en va donar un altre al partit contra el Barça (Reuters)
Lliga de Campions

Coutinho contra el Barça: dos gols, assistència i 5 milions d'euros més?

L'entitat blaugrana haurà de pagar 5 milions d'euros al Liverpool si el Bayern guanya la Lliga de Campions per una clàusula al contracte del brasiler

Redacció Esport3Actualitzat

Coutinho va sortir a la segona part al partit dels quarts de final de la Champions contra el Barça. El brasiler, però, va tenir prou temps per tenir un paper important al matx. El jugador va fer una assistència a Lewandowski al sisè gol i en va fer dos més, el setè i el vuitè. El fitxatge més car a la història del FC Barcelona, encara propietat del club blaugrana, està cedit al Bayern i es decidirà el seu futur a final de temporada. Abans, però, el brasiler li podria valer més diners al Barça. Exactament, 5 milions d'euros.

Una clàusula al contracte de Coutinho exposa que el Barça hauria de pagar aquesta quantitat econòmica al Liverpool en cas que el jugador guanyi la Champions tenint contracte amb el club blaugrana. El que no diu la clàusula és que Coutinho guanyi la competició amb la samarreta del Barça o la d'un altre equip. Per aquest motiu, si el Bayern de Munic s'imposa a la Lliga de Campions, el Barça no tindrà més remei que fer efectiu aquest pagament a l'equip anglès.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut