El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, a la seva arribada a les oficines del club blaugrana
Barça

S'acaba la junta extraordinària d'urgència del FC Barcelona

Sobre la taula, les decisions que es puguin adoptar després de la desfeta a Portugal i que poden anar des de la destitució de Quique Setién com a entrenador fins a la convocatòria d'eleccions anticipades

Redacció Esport3Actualitzat

La junta extraordinària d'urgència convocada pel president del Barça, Josep Maria Bartomeu, després de l'hecatombe a l'Estadi Da Luz, on el conjunt blaugrana va perdre el partit de quarts de Champions League per un increïble 2-8 contra el Bayern de Munic, ja s'ha acabat després de quatre hores de reunió.

Sobre la taula, les decisions que es puguin adoptar després de la desfeta a Portugal i que poden anar des de la destitució de Quique Setién com a entrenador fins a la convocatòria d'eleccions anticipades. Bartomeu va dir a Lisboa que ja s'havien pres algunes decisions abans de la represa de la Champions i que ara és el moment d'executar-les. No es descarten tampoc canvis en la secretaria tècnica, ara en mans d'Éric Abidal.

Un cop acabada la reunió dels dirigents barcelonistes, s'espera que en les pròximes hores el club emeti un comunicat oficial per anunciar les decisions preses, però no hi haurà cap compareixença pública davant els mitjans de comunicació per donar explicacions.

El detonant de la junta, el partit contra el Bayern de Champions:

 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut