Les portades dels principals diaris després de la derrota del Barça
Barça

La premsa internacional es fa ressò de la derrota històrica del Barça davant el Bayern

"The end", "La victòria del segle", "Vergonzocho" o "Pallissa històrica" són alguns dels titulars que defineixen la golejada més gran en una eliminatòria de la Lliga de Campions

Àlex ÁvilaActualitzat

Era clar que el partit del Barça davant el Bayern de Munic portaria cua. Els bavaresos no van tenir pietat, i el 2-8 que els blaugranes van encaixar ha suposat la golejada més gran en una eliminatòria de la Lliga de Campions. La premsa nacional ha reaccionat amb duresa a la derrota del Barça, amb titulars que coincideixen a qualificar d'"humiliació històrica" i "vergonya" l'actuació del conjunt blaugrana. Els protagonistes de les fotografies han estat Leo Messi i Gerard Piqué.

Les portades dels mitjans nacionals després del 2-8

La premsa internacional també s'ha fet ressò de la derrota històrica del FC Barcelona las quarts de final de la Lliga de Campions. El New York Times titula la crònica del partit amb un contundent "The end", mentre que altres mitjans han compartit a Twitter les reaccions al partit. És el cas de Bild, que es pregunta quin serà el destí de Messi, o l'ESPN, que matisa el resultat del partit amb un "De debò".

 

El compte de futbol de la BBC Sport ha anat més enllà i ha titulat el seu article "Un club podrit fins al pinyol". "Match of the day" també es pregunta què és el següent per aquest Barça després de la humiliació viscuda contra el Bayern de Munic.

 

Altres mitjans internacionals han reflectit a les seves portades el desastre blaugrana. "Kolosal" i "Vergonzocho" han estat alguns dels titulars més destacats.

Les portades dels mitjans internacionals

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut