Continua el calvari de Rafa Nadal: baixa confirmada per l'Open d'Austràlia
Rafa Nadal al torneig de Brisbane (Europa Press)
Tenis

Dur revés per a Nadal: baixa confirmada a l'Open d'Austràlia

El manacorí torna a casa per recuperar-se d'una nova lesió muscular i se centrarà a preparar la gira de terra batuda

Redacció Esport3Actualitzat

Nou contratemps per a Rafa Nadal. El tenista manacorí ha confirmat que té un microtrencament d'un múscul a la zona del maluc que li impedirà participar en l'Open d'Austràlia que comença el 14 de gener, i continua així amb el seu calvari amb les lesions.

Nadal ha confirmat mitjançant les seves xarxes socials que va tenir un problema muscular en el partit de l'últim divendres davant Jordan Thompson, a Brisbane, i ha afirmat no sentir-se preparat "per competir al màxim nivell d'exigència en partits de cinc sets".

Hola a tothom, durant el meu últim partit a Brisbane vaig tenir un petit problema en un múscul que, com sabeu, em va tenir preocupat. Un cop vaig arribar a Melbourne vaig  fer-me una ressonància magnètica i tinc un microtrencament en un múscul, no a la mateixa part on vaig tenir l'anterior lesió, i això és bona notícia.

Ara mateix no em veig preparat per competir al màxim nivell d'exigència en partits de cinc sets. Torno a Espanya a veure el meu metge, rebre tractament i descansar.

Amb la vista posada a la terra batuda

Després d'haver tornat a les pistes amb bones sensacions abans de confirmar-se la seva baixa per a l'Open d'Austràlia, el proper objectiu de Rafa Nadal és centrar-se en la preparació per a la temporada de terra batuda amb els tornejos de Montecarlo, Barcelona, Madrid, Roma i Roland Garros.

Cara de dolor de Nadal a Brisbane (EFE)
ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut