Futbol

Constantin Galca, satisfet per l'empat contra el "millor equip del món", un resultat que Luis Enrique considera "just"

L'entrenador de l'Espanyol no ha quedat del tot content amb l'actuació dels seus jugadors, als quals reclama més en l'aspecte ofensiu. El tècnic del Barça considera l'empat a 0 un resultat just

Actualitzat

Constantin Galca i la seva aposta ofensiva han sortit reforçats després del derbi contra el gran rival de l'Espanyol a casa. El tècnic romanès s'han mostrat content per "haver empatat contra el millor equip del món", però demana més als seus jugadors: "Estic satisfet amb el treball defensiu, però falta l'ofensiu. Hem tingut alguna ocasió, però n'hem de generar més".

Galca no ha necessitat motivar els seus jugadors per aquest partit. "Volien demostrar que el va passar a Sevilla va ser només un dia dolent", ha dit un tècnic que no creu que el desgast els passi factura de cara als següents partits: "Han corregut molt, però són professionals, es recuperaran i amb ganes de guanyar el següent partit".

El tècnic rival, Luis Enrique Martínez, ha parlat d'un "resultat just respecte el que els dos equips hem generat". L'entrenador del FC Barcelona ha dit que "sempre és difícil superar a un equip que juga al límit en intensitat, era el partit que esperàvem que fessin i ho han fet molt bé".

Luis Enrique s'ha lamentat de la manca d'encert en jugades claus: "Hem generat ocasions de gol, i en aquests dies que costa tant guanyar és clau i vital marcar una per portar el partit al teu terreny". El blaugrana no ha volgut comentar l'actuació de l'àrbitre. Ha tancat el tema dient que "el futbol és un esport on es permet el contacte, i no em vull pronunciar sobre això".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut