Chris Froome en una etapa del Tour de França (arxiu)
Chris Froome en una etapa del Tour de França (arxiu)
Ciclisme

Chris Froome confirma la seva presència en la Volta a Espanya

També hi participarà el colombià Nairo Quintana i el murcià Alejandro Valverde. El podi del Tour de França al complet, en la pròxima edició de la ronda espanyola

Rubén GómezActualitzat

El ciclista britànic del Team Sky Chris Froome ha confirmat en el seu compte de Twitter que participarà en la Volta a Espanya, que es disputarà del 22 d'agost fins al 13 de setembre. El vigent campió del Tour de França ha publicat aquest missatge: "Amb ganes de començar la Vuelta. Dur, però sempre emocionant pels espectadors".

També hi participaran el colombià Nairo Quintana i el murcià Alejandro Valverde. Per tant, el podi de l'últim del Tour de França al complet estarà present a la Volta a Espanya. Froome busca guanyar un doblet històric en una mateixa temporada, Tour i Vuelta, fet que només han pogut aconseguir els francesos Jacques Anquetil el 1963 i Bernard Hinault el 1978.

La Vuelta també comptarà amb ciclistes de talla mundial com el català Purito Rodríguez i l'italià Vincenzo Nibali. L'única baixa important serà la d'Alberto Contador, vigent campió del Giro d'Itàlia.

Anar al contingut