Joan Capdevila s'ha adonat de la lesió en aixecar-se aquest matí.
Espanyol

Capdevila estarà de baixa entre tres i quatre setmanes per una fractura en una costella

L'Espanyol ha informat que Joan Capdevila estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa a causa d'una fractura en una costella del costat dret. D'una altra banda, i també segons el club, Sergio Tejera ha estat cedit a l'Alabès fins a final de temporada.

Actualitzat

L'Espanyol ha informat que Joan Capdevila estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa a causa d'una fractura en una costella del costat dret.

El targarí s'ha despertat amb molèsties després del partit de Copa contra el Reial Madrid, i els serveis mèdics han confirmat el diagnòstic. Javier Aguirre no podrà comptar amb el lateral durant pràcticament tot el mes de febrer.

Tejera, cedit a l'Alabès

De la seva banda, Sergio Tejera jugarà cedit al Deportivo Alavés fins a final de temporada, sempre que superi la pertinent revisió mèdica aquest dimecres a la nit, després de l'acord assolit entre el mateix jugador, l'Espanyol i el club basc.

Després d'acomiadar-se dels seus companys a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el jugador català s'ha desplaçat aquest migdia a Vitòria per ultimar els detalls de l'operació i tancar la seva incorporació definitiva al Deportivo Alavés.

Anar al contingut