Handbol

Aron Pálmarsson deixa el Barça i fitxarà per l'Aalborg danès

Segons ha avançat Ramon Salmurri al programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio, l'islandès s'ha cansat d'esperar al club blaugrana i s'ha compromès amb l'equip danès per a les tres properes temporades

Redacció Esport3Actualitzat

El central islandès del Barça d'handbol, Aron Pálmarsson, deixarà el club al final d'aquesta temporada i fitxarà per l'Aalborg danès, segons ha avançat Ramon Salmurri al programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio.

Pálmarsson tenia un acord emparaulat amb el Barça per renovar per una temporada més a l'espera de la signatura de la nova directiva. Aquest acord es va tancar al mes de desembre però s'ha anat demorant entre la moció de censura, l'endarreriment electoral i la falta de determinació per part del club. Durant aquest temps, el jugador ha anat avisant fins que aquesta setmana ha considerat que ja n'hi havia prou i s'ha compromès amb l'Aalborg per a les properes tres temporades.

L'islandès ja ho ha comunicat tant al club com als seus companys. Davant d'aquesta situació, el club ha reaccionat de forma immediata però Pálmarsson té decidit que no farà marxa enrere. Els gestos per reconduir la situació per part dels representants del Barça no han tingut efecte i Aron Pálmarsson deixarà el Barça després de quatre temporades.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut