Motor

Alguersuari correrà les World Series Fórmula Renault el 2009

Jaume Alguersuari, membre del Red Bull Junior Team i actual campió de la Fórmula 3 britànica, passarà aquest any a la World Series Fórmula Renault 3.5 de la mà de l'equip Carlin Motorsport. Després dels positius tests realitzats a final de l'any passat, Red Bull ha decidit que l'objectiu 2009 sigui la competida World Series Fórmula Renault 3.5, categoria per la qual els últims anys han passat pilots com Robert Kubica o Sebastian Vettel per al seu posterior desembarcament en la Fórmula.

Actualitzat
Precisament va ser Vettel, company d'Alguersuari al Red Bull Junior Team i en aquell moment també pilot de Carlin Motorsport, qui va abandonar aquest campionat a meitats del 2007 quan era líder, per debutar en la Fórmula 1 amb la Scuderia Toro Rosso.

"Participar en les World Series Fórmula Renault 3.5 representa tot un desafiament per a mi. Si Kovalainen, Kubica i Vettel van consagrar el seu pas a la Fórmula 1 després de passar per aquesta categoria, per què no puc fer-ho jo?", ha comentat Alguersuari.

El barceloní, que només té 18 anys, també s'ha mostrat encantat amb la possibilitat de seguir de la mà de Carlin Motorsport en aquesta nova aventura. "Són molt professionals, tenen un gran mètode de treball i em sento molt a gust amb ells després de la nostra victòria en el British Formula 3 International 2008".

L'any passat, Jaime Arguersuari es va convertir en el pilot més jove de la història que ha guanyat la Fórmula 3 britànica, amb 5 victòries, 12 podis i 6 "pole positions", en la temporada del seu debut i arrabassant el rècord de precocitat que ostentava el mateix Ayrton Senna des de 1983.

Arguersuari compaginarà la seva participació en les World Sèries amb la seva feina de pilot de proves de l'equip Red Bull de Fórmula 1, que ja li ha programat diversos test aerodinàmics, així com diverses exhibicions, al volant d'un dels seus monoplaces.
Anar al contingut