Alex Thomson, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Alex Thomson, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Vela

Alex Thomson trenca el rècord de la Vendée Globe al seu pas pel cap de Bona Esperança

El navegant britànic ha establert un nou registre estratòsferic en la seva navegació des del port de sortida de la Vendée Globe fins a l'extrem sud de l'Àfrica

Actualitzat

L'Hugo Boss d'Alex Thomson, líder de la Vendée Globe, ha trencat el rècord de la regata al seu pas aquest dijous pel cap de Bona Esperança, al sud de l'Àfrica. El gal·lès ha batut la marca que va establir Armel Le Cléach l'any 2012, quan va arribar a aquest punt geogràfic 22 dies, 23 hores i 46 minuts després de sortir del port francès de Les Sables-d'Olonne. Una distància que Thomson ha recorregut en 17 dies, 22 hores i 58 minuts, 5 dies menys.

Le Clèach és el patró del Banque Populaire VIII, segon classificat a 7 hores del líder. Després que el vaixell One Planet One Ocean, del català Dídac Costa, ha travessat aquesta matinada l'Equador, els 26 supervivents de la volta al món en solitari ja es troben a l'Atlàntic Sud. La flota està repartida dins un àrea de 6.800 quilòmetres de separació nord-sud. El gruix dels participants es troba atrapat dins una zona de vents de baixa intensitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut