Al Manresa se li escapa la victòria contra el Bilbao en l'últim llançament (76-77)

Manresa ha viscut un partit excel·lent entre La Bruixa d'Or i el Bilbao Basket. Un espectacle al qual només li ha faltat la cirereta de la victòria en l'últim llançament de Sakic. Els de Pedro Martínez, però, han mostrat un esperit altament competitiu i un joc prometedor de cara als pròxims partits.

Manresa ha viscut un partit excel·lent entre La Bruixa d'Or i el Bilbao Basket. Un espectacle al qual només li ha faltat la cirereta de la victòria en l'últim llançament de Sakic (76-77).

Abans no han arribat aquests últims segons, el xoc ha tingut diverses alternatives en el marcador, però ha estat l'equip local el que ha dominat la majoria de situacions.

Amb un joc consistent i un esperit altament competitiu, el homes de Pedro Martínez han començat amb un avantatge de tretze punts al primer quart. Els bascos han anat eixugant la distància en el segon parcial a cop de triple. Des de la distància, Dejan Todorovic i Andjusic (19 punts) han fet mal a la defensa local, que, no obstant això, no ha trigat a reajustar-se i a recuperar la intensitat defensiva.

El 44 a 43 del descans ha avisat d'una segona part més ajustada. Per al Bilbao, han aparegut Marko Todorovic (14) i Raül López (10), que, juntament amb Andjusic, han capgirat el marcador per primera vegada: 60 a 61 en els últims segons del tercer quart.

Quan semblava que els locals podien marxar en el marcador, s'ha fet valer la millor aportació d'equip del Manresa, en què fins a cinc homes han arribat als deu punts: Dewar (12), Grigonis (13), White (11), Grimau (10) i Sakic (11). Aquest últim, tan esforçat i oportú com en els últims dos partits, s'ha posat l'equip a l'esquena en la recta final i ha propiciat que arribés a l'última possessió del partit amb l'opció de guanyar. Malauradament, no ha pogut trobar la posició més idònia per jugar-se el llançament.