Tomas Satoransky defensat per Rodrigo Sanmiguel (EFE)
Tomas Satoransky defensat per Rodrigo Sanmiguel (EFE)
Bàsquet

Així queden els play-off de l'ACB

Després de 34 jornades de Lliga regular, així han quedat les eliminatòries pel títol de l'ACB

Actualitzat

Al final de les 34 jornades de la Lliga Regular de l'ACB, el FC Barcelona Lassa ha tancat aquesta fase primer, assegurant-se l'avantatge de camp en totes les rondes dels play-off que disputi. El seu rival en la primera ronda serà el vuitè classificat i un dels equips revelació de la temporada, el Montakit Fuenlabrada, que lidera el base escorta Marko Popovic.

En cas de superar aquesta eliminatòria inicial al millor de tres partits, els de Xavi Pascual es veurien les cares en semifinals, ja al millor de cinc, contra el guanyador del duel de quarts entre el quart de l'ACB i de l'Eurolliga, el Laboral Kutxa, i el cinquè, l'Herbalife Gran Canària d'Aito García Reneses.

Per l'altra banda del quadre de play-off, el segon de la Lliga Regular, el Reial Madrid, s'enfrontarà amb el setè i una altra de les sorpreses de la temporada, l'UCAM Múrcia, mentre que el tercer, un València Basket que va començar la competició molt fort abans d'anar-se desinflant, es veurà les cares amb el sisè, un Unicaja que ha viscut un curs irregular. La final també serà a cinc partits.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut