Reial Madrid

Adebayor, convocat per al partit que el Reial Madrid ha de jugar aquest diumenge a Pamplona

El Madrid s'ha entrenat aquesta tarda per preparar el partit d'aquest diumenge a Pamplona contra l'Osasuna. El davanter Emmanuel Adebayor s'ha exercitat per primer cop amb la resta de companys i Mourinho l'ha inclòs a la convocatòria. L'entrenador portuguès respecta l'Osasuna de Camacho, però no té por de l'ambient que es pot trobar al Reyno de Navarra. Marcelo és baixa per grip, però Xabi Alonso podrà jugar, tot i que com en les últimes sessions, no ha sortit a la gespa de la ciutat esportiva de Valdebebas.

Actualitzat
El davanter togolès Emmanuel Adebayor ha estat inclòs en la seva primera convocatòria com a jugador del Reial Madrid per viatjar a Pamplona, on demà pot debutar davant l'Osasuna. Mourinho vol que el togolès se senti integrat al més aviat possible al grup, i confiant en la seva experiència l'ha fet entrar a la llista.

Adebayor ha completat aquest dissabte el seu primer entrenament amb els nous companys. Fins avui les dues sessions que havia fet les havia dut a terme en solitari, però el tècnic el veu preparat, i preparat per jugar. Amb aquest reforç hivernal, el Reial Madrid només ha de lamentar l'absència de Marcelo, baixa d'última hora per un procés gripal. Xabi Alonso, per la mateixa raó, no s'ha entrenat tampoc, però es dóna com a segura la seva presència a l'equip titular al Reyno de Navarra. A les baixes per lesió de Jerzy Dudek, Pepe i Gonzalo Higuaín, se suma la del jugador del planter David Mateos, que està a punt d'abandonar el club cedit fins al final de temporada a l'AEK d'Atenes grec.

Mourinho no tem l'ambient de Pamplona

Mourinho, en la roda de premsa posterior a l'entrenament, ha valorat positivament el mes de gener que ha fet el seu equip. Només ha lamentat els dos punts que va deixar escapar el seu equip a Almeria, per "circumstàncies alienes al joc", segons ha expressat. Tot i això, el portuguès vol que el seu equip arribi al màxim nivell a finals de febrer, quan es juguin les rondes eliminatòries de la Champions. El tècnic del Madrid no espera trobar un ambient molt hostil a Pamplona, i no tem que això sigui un factor a tenir en compte, tot i respectar el seu adversari.

Sobre la seva no compareixença en les darreres dues rodes de premsa, Mourinho ha volgut deixar clar que els seus ajudants, com Karanka, estan igualment capacitats per donar les explicacions als mitjans de comunicació, i que és ell qui decideix quan vol sortir a parlar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut