Temps de primavera per enèsim dia de febrer

Massa dies sense fred no són bons per a ningú

Néstor GómezActualitzat

Ja tenim aquí el gran anticicló que ens ha d'acompanyar, sense donar símptomes de cap feblesa, fins dimecres de la setmana que ve. Si teniu a mà un baròmetre, aparell que mesura la pressió atmosfèrica, observareu que està altíssima, a l'entorn dels 1.030 hPa. Una estabilitat tan forta que no permetrà l'arribada de cap pertorbació. Les borrasques viatjaran pel nord continental o per Madeira i les Canàries.

Primer passeig del dia a Tona (Paqui Soldado)

Cel serè

Dia radiant de sol amb una gran lluminositat arreu del país. Hem vist alguns núvols baixos matinals o bancs de boira en alguna plana interior de les comarques de Girona, i també alguns núvols prims anecdòtics.

A la tarda, també poden acumular-se alguns núvols baixos cap al nord de la costa central o sud de la Costa Brava. De manera fugaç, també podem veure algun núvol prim esquifit, però en general farà sol.

Ambient suau amb màximes de 20 ºC

Si us agrada la fresca o el fred, aprofiteu les primeres hores del dia. Serà l'únic moment del dia que tindrem un breu tast d'hivern. Tan aviat el sol agafi altura, l'ambient tendirà a suavitzar-se fins a tenir un migdia suau arreu del país. Les temperatures màximes s'alçaran cap als 20 ºC, un ambient de març avançat.

I el cap de setmana...

Res fa pensar que tindrem un canvi de temps. Així que s'espera un cap de setmana molt semblant a l'anterior, amb molt de sol i temperatures ben altes. El fred que pugui fer serà testimonial.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut