Dissabte d'hivern disfressat de primavera

Alberto AlcántaraActualitzat

L'anticicló de les Açores s'allargarà fins al Mediterrani occidental aquest cap de setmana. El temps serà estable, i només el vent aportarà alguns núvols a Catalunya. L'ambient serà primaveral durant les hores centrals del dia.

Sol

En general, parlem d'un dissabte assolellat. Malgrat tot, hi ha la possibilitat que s'acumulin alguns núvols baixos o bancs de boira en punts del litoral. Aquests núvols baixos serian més probables cap al vespre. Per altra banda, els vents de nord que dominen per les capes altes poden portar alguns núvols prims a estones. Avançaran de nord a sud, però en quaselvol cas no passaran de dibuixar teranyines inofensives al cel.

Contrast tèrmic

Una de les poques coses que ens recordaran que som a l'hivern serà l'ambient durant les hores de foscor i a primera hora, però tampoc no farà un fred gaire intens. Ha glaçat a les fondalades del Pirineu, mentre que als cims la temperatura ha estat més alta. Per contra, al migdia, l'ambient serà molt suau, amb màximes una mica més altes que les de divendres, tret dels punts de la costa. Assolirem alguns valors de 21 o 22 ºC, i en una gran part del país voltarem els 17-20 ºC.

I diumenge...

Pocs canvis, temps anticiclònic, pocs núvols i temperatures en ascens, sobretot les màximes i al prelitoral.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut