Dissabte de vent, alguns núvols i menys fred

Sant Martí arriba amb estiuet tot i el vent de nord

Alberto AlcántaraActualitzat

Durant el cap de setmana continuarà obert el passadís del vent de nord, el temps anticiclònic i la precipitació al vessant nord del Pirineu. Continuen actius els avisos per vent i estat de la mar del Servei Meteorològic de Catalunya. La novetat és l'ascens de la temperatura que ens porta l'estiuet de Sant Martí, aquest dissabte.

Núvols i clarianes

El vent de nord arrossegarà alguns núvols al llarg del dia. Els més importants s'acumularan al vessant nord del Pirineu, on plourà o nevarà de manera intermitent, i sobretot durant el matí. La cota de neu estarà situada al voltant dels 1.800 metres. També es veuran alguns bancs de boira o núvols baixos matinals a punts d'interior, cap a la depressió Central, i a l'entorn del Parc Natural del Ports. Alguns núvols alts i mitjans es repartiran per altres punts del país, més trencats, però en general hi haurà moltes estones de sol.

Menys fred

El més destacat del dia és l'ascens de les temperatures, tant les mínimes com les màximes, que serà localment notable i portarà valors pròxims als 20 ºC a migdia en molts indrets.

I diumenge...

Condicions similars a les de dissabte, amb vent, pocs núvols en general, i temperatures amb pocs canvis o una mica més altes. Com a més destacat, la precipitació al  vessant nord, amb tendència a revifar de cara a la tarda. La cota de neu anirà baixant i acabarà situada al voltant dels 1.500 metres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut