Dimarts persevera l'estabilitat amb sol i ambient de tardor

El paraigua, tancat i desat a l'armari durant uns quants dies més

Nestor GomezActualitzat

Fa dies que no plou i encara trigaran uns quants dies més a arribar pluja. L'obstinat anticicló es manté ferm a l'entorn de la península Ibèrica i no permet l'arribada de cap pertorbació i, a més, els pocs sistemes frontals que s'acosten travessen el país sense energia. Continuem sumant dies secs.

Badia dels Alfacs amb cel serè (Paco Cabanes)

Sol i núvols baixos

Dia lluent, amb un gran domini del sol arreu del país i durant tot el dia. Els únics núvols que trencaran aquest dia assolellat seran les boires que apareixeran a primera hora del matí a la vall de l'Onyar, a Osona, al Bages i al pla de Lleida. Unes boires que s'esvairan amb rapidesa a mesura que el sol guanyi alçada. Al matí hi haurà alguna teranyina de núvol prim a les Terres de l'Ebre. A la tarda, potser es veurà algun núvol sobre el Montseny, serralada Transversal o al Pirineu, però seran núvols decoratius, gens amenaçadors.

Contrast tèrmic

De bon matí farà fresca o fred segons l'indret. Tornarà a glaçar a les valls del Pirineu i localment en algun punt molt localitzat del pla de Lleida. Al migdia, en canvi, el sol ajudarà a impulsar la temperatura amunt i assolir valors superiors als 20 ºC. Les temperatures màximes més altes de la jornada poden tocar els 24 ºC.

I la setmana serà...

Fins divendres, el temps serà molt estable, similar a aquests darrers dies. Potser dissabte tindrem un canvi de temps, però encara queden molts dies i caldrà confirmar cap a on evoluciona la situació meteorològica.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut