ANÀLISI

Laura Rosel: "L'enèsima sortida de to de Carmen Calvo ha estat una amenaça velada a Bèlgica per l'extradició de Puigdemont"

Carmen Calvo és doctora en dret constitucional, professora a la universitat, i ara vicepresidenta del govern espanyol; i acumula unes quantes patinades

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto37

Laura Rosel

Directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

@laura_rosel
Actualitzat

L'enèsima sortida de to de la vicepresidenta espanyola, Carmen Calvo, ha estat una amenaça velada a Bèlgica per l'extradició de Carles Puigdemont.

Carmen Calvo avisa que l'estat espanyol no entendria que la justícia belga no entregués Puigdemont, i que si això passés, actuaria en conseqüència. Tot just ahir, la mateixa Calvo provocava una allau de crítiques per justificar que Primo de Rivera continuï enterrat al Valle de los Caídos perquè és -va dir- "una víctima" de la Guerra Civil.

Uns dies enrere, amb l'ambient caldejat com mai per la sentència del Suprem contra els líders independentistes, Carmen Calvo visitava Barcelona i es vantava de respectar la ciutadania "que no té res a dir i res a protestar", textualment. I si tirem d'hemeroteca, a principis d'any, era la mateixa Calvo qui desencadenava una crisi de cal déu posant en circulació la figura del relator per a Catalunya. Una idea gairebé suïcida que li va suposar al PSOE un desgast que encara arrossega.

Totes aquestes patinades han tingut els corresponents aclariments i matisacions. Sempre, a rebuf de l'enrenou que han generat i mai suficients per solucionar res.

Carmen Calvo és doctora en dret constitucional, professora a la universitat, i ara vicepresidenta del govern espanyol.

Quan es denuncia la distància dels ciutadans amb els seus polítics, es parla també d'això.

Anar al contingut