La música, protagonista de la temporada d'estiu

Els millors directes de la temporada de festivals, a "iCat en concert", i noves edicions del "Sona 9", que continua obrint-se pas fins a la final. El curs estival s'allargarà fins al 2 de setembre

iCat afronta la temporada d'estiu amb molta música. L'espai "iCat en concert" obre una finestra als concerts més destacats de la temporada de festivals i així, cada dimarts a les 22 h escoltarem directes de Primavera Sound, Vida Festival i Cruïlla, amb artistes com The National, Calexico, Josh Rouse, Núria Graham, The Zephyr Bones, Marion HarperEl Petit de Cal ErilDa Souza i The Crab Apples.

Dilluns és el dia reservat per al "Sona 9" i les bandes emergents del país. Durant aquestes setmanes coneixerem Va!, Simètric, Sisu, L'Home Invent i La Tortuga que Nunca Tuve, entre molts altres grups que participen al concurs de maquetes i que s'encaminen ja cap a la final, que tindrà lloc a la tardor.

La programació d'estiu d'iCat es completa amb un recull de programes marca de la casa: "Delicatessen", "El celobert", "Jazz watusi", "Beats per minut" i "Casa Babylon" destil·laran el millor de la temporada, mentre que el cap de setmana pertany al DJ resident d'iCat, Miqui Puig, i la seva "Pista de fusta".

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut