El Desconcert d'iCat, el dimarts 7 de maig a l'Apolo de Barcelona

Oques Grasses, Nyandú, Koko-Jean Davis, Gerard Quintana, Suu i Kids from Mars, entre els artistes que cantaran cançons de l'any que van néixer

El primer any vam robar cançons, el segon vam aplegar parelles impossibles i el tercer descobríem plaers culpables. Per a la quarta edició de la festa anual d'iCat, un grapat d'artistes s'han avingut a remenar entre els seus records per triar la cançó total de l'any en què van arribar al món. La cita, batejada com "Un hit de l'any en què vas néixer", és a la Sala Apolo de Barcelona el dimarts 7 de maig, a les 21 h.

Aquell dia, diverses generacions d'artistes catalans desgranaran un repertori que es passeja per les dècades dels 60, els 80, els 90 i els primers anys d'aquest segle. Entre el veterà Gerard Quintana i la joveníssima Suu, desfilaran per l'escenari Oques Grasses, Judit Neddermann, Lildami, Ebri Knight, Koko-Jean Davis, Ju, Cesk Freixas, Nyandú, 31 Fam, Paula Valls i Kids from Mars. Tots ells hi actuaran amb el suport d'una "backing band" formada per Laia Alsina (guitarra), Aleix Cansells (teclats), Gerard Cantero (baix), Toni Molina (bateria) i Pau Guillamet, "Guillamino" (guitarra i electrònica), director artístic d'El Desconcert.

Tancaran la nit els DJs de Mainline, jove col·lectiu d'artistes eixelebrats de l'Empordà apassionats del house amb buquet, coneguts pels seus sorprenents sets. Són Daniel 2000, JP Sunshine, Jean Paul, Marcelo Pantani, John Heaven i Dir Diagonal, i presentaran l'artista més jove de la nit, Filippo da Souza. Conduiran la vetllada Roger Carandell i Juliana Canet, realitzadors del programa "Adolescents iCat".

L'entrada a El Desconcert és gratuïta. Exhaurides les entrades per al Desconcert d'iCat 2019

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut