Núria Ventura, el "Popap" i "El club", premiats!

Catalunya Ràdio, reconeguda als premis RAC

La 17a edició dels premis RAC ha reconegut la professionalitat de Núria Ventura, productora d'"El matí de Catalunya Ràdio"; la innovació del "Popap", de Mariola Dinarès; i la qualitat del programa esportiu "El club de la mitjanit", presentat per Francesc Garriga. Aquest dijous tots ells han rebut els guardons a l'auditori de l'ONCE de Barcelona.

Actualitzat

Núria Ventura, premi a la millor professional

El jurat dels guardons premis Ràdio Associació" reconeix Núria Ventura pels seus 32 anys consecutius a Catalunya Ràdio fent tasques de producció als equips dels principals programes de la casa. Una feina poc visible però necessària!

"Per l'exercici d'una tasca complexa que ha assolit un nivell òptim de reconeixement i estima professional."

Programes històrics, com "El diumenge tot s'ho menja", "L'aventura és l'aventura", "A punt de neu" o "La festa del Majó" han passat per les seves mans. Tot i això, la seva feina d'aixecar telèfons s'ha concentrat els últims 22 anys en la producció del programa estrella, "El matí de Catalunya Ràdio". Núria Ventura ha treballat consecutivament amb Josep Cuní, Antoni Bassas, Neus Bonet, Manel Fuentes i, ara, Mònica Terribas.

 

El "Popap", menció de qualitat a la innovació

En la seva primera temporada en antena, el "Popap" ja ha estat reconegut. La Mariola Dinarès ens fa un #Popap diari! Busca les influències, caça les tendències, viu a la xarxa. Els continguts es mouen per YouTube, per Twitter, per Facebook, per Instagram i per Spotify.

"Per informar i debatre les tendències a la xarxa, tot presentant un mapa de possibilitats, oportunitats i col·laboracions que ajuden a gaudir dels reptes d'un món digital en contínua transformació."

 

"El club de la mitjanit", menció de qualitat al millor programa de ràdio

Francesc Garriga s'escolta a la ràdio i es veu a la tele! Pilotes, cistelles, xarxes, porteries, rodes, circuits, xiulets són els convidats d'aquest "club" tan singular que es reuneix cada dia. Aquesta temporada, en un plató, el d'"El club de la mitjanit". Ràdio i tele a la vegada, una fórmula que els ha valgut la menció

"Per oferir un nou plantejament d'espai esportiu, emès alhora per televisió, distès però amb rigor que evoluciona cap al magazín."

 

El jurat també ha atorgat el guardó 1924 a TV3, per la seva programació especial en "prime time" amb motiu de la campanya d'acollida de refugiats "Casa nostra, casa vostra".

Anar al contingut