Què en sabem d'un home que es va desplomar al mig del carrer ahir a Igualada?
Fets o Fakes

Què en sabem de l'home que es va desplomar al mig del carrer a Igualada?

Un nou vídeo arran de la pandèmia del coronavirus circula per WhatsApp i les xarxes socials i ha tornat a disparar tot tipus de rumorologia

Carlos BaraibarActualitzat

Des d'aquest, dijous 24 de març, circula aquest vídeo en què es veu un home estès a terra sense que ningú l'atengui. Segons expliquen els autors, l'home porta 10 minuts en aquesta situació i ningú no hi intervé.

 

Efectivament, com diuen els autors del vídeo, els fets van passar el 24 de març pels volts de les cinc de la tarda. Des de  "Fets o fakes" hem parlat amb la Policia Local d'Igualada i amb Protecció Civil, i ens han confirmat que l'home estava en un estat d'embriaguesa important i va rebutjar l'ajuda que se li va oferir. La policia local es va personar a la plaça del Rei per atendre aquesta persona.

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha confirmat aquesta tesi:

"Era una persona que estava èbria i que quan se li va passar, se'n va anar a casa. Demanem frenar l'alarmisme."

Per tant, per bé que és cert que aquesta persona va estar estesa a terra una bona estona al mig del carrer sense rebre atenció, el cas no té res a veure amb el brot de coronavirus que viu Igualada i la conca d'Òdena.  

Si has vist o t'ha arribat algun missatge que et fa desconfiar, pots posar-te en contacte amb nosaltres i intentarem verificar-ho.

Fets o Fakes
 
ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut