Òscar Fernández i Elisenda Carod
Òscar Fernández i Elisenda Carod, el nou duet de "La tarda de Catalunya Ràdio"

Bona rebuda de les novetats de Catalunya Ràdio per a la pròxima temporada

El nou duet d'Òscar Fernández i Elisenda Carod i la incorporació a l'emissora de Quim Morales han sigut aplaudits a les xarxes

Actualitzat

Ja han sortit a la llum algunes de les novetats de la nova temporada de Catalunya Ràdio. Òscar Fernández i Elisenda Carod presentaran "La tarda de Catalunya Ràdio", el nou programa que substituirà l'"Estat de Gràcia".

En el nou projecte també s'hi podrà sentir Empar Moliner, que ja treballava amb Fernández al "Catalunya migdia".

L'emissora també ha fitxat Quim Morales, que deixa RAC105, i s'incorpora a l'última hora d'"El matí de Catalunya Ràdio", juntament amb Joel Díaz i Charlie Pee. Tots tres tancaran els matins de la ràdio d'una forma còmica i potent.

I, per si no n'hi hagués prou, aquests últims dies s'han anunciat les renovacions de programes d'èxit, com ara "Crims", "El búnquer", "La TdT", "Popap" i "Adolescents XL".


Com serà el duet Carod-Fernández?

Els canvis generen rebombori, sobretot a les xarxes. Alguns usuaris han volgut donar la seva opinió sobre les modificacions a la graella, especialment, en relació amb el nou duet de les tardes. Quina relació tindran Elisenda Carod i Òscar Fernández?

 

L'adeu a l'"Estat de Gràcia" i a "L'apocalipsi"

Que comencin nous programes vol dir que n'acabin d'altres. L'"Estat de Gràcia", que ha liderat Roger de Gràcia les últimes cinc temporades, deixa d'existir. També s'acomiada "L'apocalipsi" d'"El matí de Catalunya Ràdio". Dos programes molt estimats pels oients.

 

Anar al contingut