Wert i Fernández Díaz conversant aquest dilluns al Congrés (EFE)
Wert i Fernández Díaz conversant aquest dilluns al Congrés (EFE)
Madrid

Wert exigeix un esforç més gran per prevenir situacions com la mort d'un professor

El ministre d'Educació considera que el cas de l'Institut Joan Fuster "no és en absolut representatiu d'un problema de convivència escolar"

RedaccióActualitzat

El ministre d'Educació, José Ignacio Wert, ha afirmat que la mort d'un professor en un institut de Barcelona a mans d'un alumne "exigeix un esforç més gran" per part de tothom per prevenir aquest tipus de situacions, a través d'anàlisis de conductes desviades d'alumnes i el reforç dels mecanismes de convivència. Segons el ministre, "es tracta d'un fet que, per greu i dolorós que resulti, no és en absolut representatiu d'un problema de convivència escolar". Wert ha assenyalat que l'agressió mortal li ha provocat una "gran consternació" i ha afegit que, des del ministeri, s'han dirigit a la família del professor mort per traslladar-li el condol i a les dels ferits per interessar-se per la seva evolució.

Jorge Fernández Díaz: "Alguna cosa està fallant en la nostra societat"

Un altre ministre, el d'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha dit que aquest fet demostra que "alguna cosa està fallant en la nostra societat", i ha apel·lat a reflexionar "sense partidismes, sense electoralismes, en relació amb els valors que estem inculcant als nostres joves". Fernández Díaz ha explicat que fins ara "estàvem acostumats a veure aquestes situacions en altres parts del món" i ha insistit que l'agressor era menor d'edat.

Anar al contingut