Un dels participants a la baralla va pujar un vídeo a Instagram relatant els fets
Un dels participants a la baralla va pujar un vídeo a Instagram relatant els fets

Una festa il·legal a la Cellera de Ter acaba amb diversos ferits i un vehicle cremat

Un dels participants a la baralla va pujar un vídeo relatant els fets al recinte, on és habitual que se celebrin festes il·legals, amb l'oposició de l'Ajuntament de la Cellera

RedaccióActualitzat

Una festa il·legal aquest dissabte al recinte de la central de Can Ribas, a la Cellera de Ter (la Selva), va acabar amb un enfrontament entre dos grups de joves, amb diversos ferits i un vehicle cremat.

Segons ha informat el Diari de Girona, un dels participants a la baralla va pujar un vídeo a Instagram en directe on relatava els fets: "Baralla contra Bescanó. Els hem rebentat el cotxe. Vidres a terra. Ens hem 'liat' a punys. Sang."

També dirigeix una amenaça: "Bescanó, no tornareu a trepitjar la central. Ja us hem rebentat un cotxe. A la següent, us matem, fills de puta."

Un assistent a la festa va donar l'avís d'incendi, cap a les tres de la matinada de dissabte. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar una dotació de Bombers i una del SEM, que van atendre alguns ferits lleus, i cinc patrulles dels Mossos.

La policia va identificar alguns dels assistents i va obrir-los diligències per incomplir les mesures anti-Covid, però no hi va haver detinguts. També investigarà els fets de la baralla.

L'Ajuntament ha sol·licitat una reunió amb la propietat de la nau i els Mossos d'Esquadra "per analitzar els fets i solucionar definitivament" aquest problema recurrent.


Segons la informació del Diari de Girona, és habitual que se celebrin festes sense autorització en aquest recinte industrial. Algunes naus de les empreses del polígon han patit desperfectes, així com vehicles que hi estaven aparcats.

Anar al contingut