Castelló d'Empúries

Un home resulta ferit molt greu per la descàrrega d'aigua d'una avioneta a Empuriabrava

Hi ha diverses versions sobre la causa de l'accident, però el ferit podria haver estat enregistrant des de terra com li descarregaven l'aigua a sobre en el marc de la campanya solidària de suport als malalts d'ELA.

RedaccióActualitzat

Un home de 51 anys i d'origen belga està ingressat en estat crític a Girona després de rebre l'impacte de la càrrega d'aigua d'una avioneta de lluita contra incendis. Els fets han passat a l'aeròdrom d'Empuriabrava quan l'avioneta ha deixat anar la càrrega des de poca alçada i ha impactat sobre la víctima. L'home ha estat traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ha quedat ingressat.

Hi ha diferents versions sobre quina pot haver estat la causa d'aquest estrany accident.

Segons els Mossos d'Esquadra, el pilot ha declarat que el ferit és un fotògraf que feia un reportatge a l'aeroclub i que li ha demanat que deixés anar l'aigua, uns 2.000 litres, quan estigués a poca alçada, a uns set metres.

Segons els bombers, es tracta d'una avioneta que ells tenen cedida pel Ministeri de l'Interior per a la campanya de lluita contra els incendis de l'estiu. L'aparell estava fent un vol de manteniment i, abans d'aterrar, hauria hagut de deixar anar l'aigua que duia al dipòsit.

I encara hi ha una altra versió, aquesta del gerent de l'aeròdrom, que assegura que l'home ferit volia enregistrar des de terra com li descarregaven l'aigua a sobre en el marc de la campanya solidària de suport als malalts d'esclerosi lateral (ELA), en què molts famosos es llencen aigua al damunt en cubells.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut