Madrid

Un home es mata amb la seva filla d'un any llançant-se amb ella per la finestra d'un hospital

L'home s'ha llançat al buit des d'un quart pis amb el seu nadó d'un any en braços després de discutir amb la mare

RedaccióActualitzat

Un home de 27 anys s'ha llençat amb el seu nadó d'un any des d'un quart pis de l'Hospital Universitari La Paz, a Madrid. Tots dos han mort.

Els fets han passat cap a les nou d'aquest matí i, segons les primeres informacions, l'home s'ha tirat daltabaix de la finestra i ha caigut a un pati interior de l'edifici després de tenir una discussió amb la seva dona. Portava el nadó, una nena, en braços.

"Te la clavaré on més mal et fa". Aquestes han estat les últimes paraules que ha pronunciat l'home.

La criatura estava ingressada al servei de Pediatria del centre hospitalari i acabava de rebre l'alta mèdica. 

El personal de l'hospital ha intentat durant 45 minuts reanimar tant el pare com la filla, que han mort per múltiples traumatismes i parada cardiorespiratòria. La mare ha estat atesa per una crisi d'ansietat. 

Amb antecedents de maltractament

La policia ha acordonat la zona i ha obert una investigació dels fets. No se sap com l'home ha pogut obrir la finestra de l'habitació, situada a la primera planta del centre, a una altura de 12 metres, que equival a un quart pis. 

Fonts de la investigació han apuntat que l'home tenia antecedents per maltractaments, sense precisar si les denúncies són recents, d'aquesta dona, o de relacions anteriors.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut