L'exdirigent del Ku Klux Klan David Duke, en una imatge del 2016, quan volia presentar-se al Senat dels Estats Units
L'exdirigent del Ku Klux Klan David Duke en una imatge del 2016, quan volia presentar-se al Senat dels Estats Units

Un exdirigent del Ku Klux Klan celebra el "triomf" de VOX a Andalusia

David Duke també va felicitar Donald Trump i Jair Bolsonaro quan van guanyar les eleccions

Actualitzat

L'exlíder de l'organització supremacista Ku Klux Klan David Duke ha celebrat el "triomf" del partit d'extrema dreta Vox a les eleccions autonòmiques andaluses de diumenge, en què va obtenir 12 escons i, per primera vegada, representació parlamentària.

Duke ha mostrat la seva felicitació ha través d'una piulada a Twitter:

 

 

"Vox triomfa a Andalusia! 12 escons i la fi del régim socialista #ViscaEspanya fa història i demostra que el canvi és possible. La Reconquesta comença a les terres andaluses i s'estendrà a la resta d'Espanya"

 

El partit d'extrema dreta va obtenir 391.274 vots, 46 vegades més que els resultats obtinguts a Andalusia en les eleccions generals de fa dos anys. Duke considera que això suposa que "la Reconquesta comença a les terres andaluses". El polític de l'organització terrorista ha fet seves les paraules que va piular el compte oficial d'informació de VOX.

No és la primera vegada que Duke felicita a un líder d'extrema dreta. En el seu moment, va celebrar la victòria de Donald Trump als Estats Units i també la de Jair Bolsonaro al Brasil.

No és l'única felicitació internacional que ha rebut Vox: la líder del Front Nacional Francès, Marine Le Pen, també va felicitar el partit quan encara no hi havia dades del recompte oficial.

ARXIVAT A:
AndalusiaVox
Anar al contingut