Hunter Kahn davant de l'Hospital de Nens de Minesota (@hkahn3)

Un estudiant dona videojocs a un hospital de nens amb els guanys en borsa de GameStop

Hunter Kahn ha entregat a l'Hospital de Nens de Minnesota material valorat en uns 1.600 euros, part dels beneficis aconseguits en una operació contra Wall Street

Actualitzat

Hunter Kahn, un jove de 20 anys, va cobrar la setmana passada 30.000 dòlars (uns 25.000 euros) amb la venda d'accions de la cadena de botigues de videojocs GameStop. Va aconseguir els diners en una operació estil Robin Hood contra els especuladors de Wall Street.

Havia invertit 30 dòlars en una acció coordinada a les xarxes contra els guanys multimilionaris d'uns pocs, que ha portat cua.

 

Aquest estudiant d'Enginyeria Mecànica de la Universitat de Cornell ha decidit destinar una part dels beneficis a comprar consoles i jocs de Nintendo per a l'Hospital de Nens de Minnesota, a Minneapolis.

Ho ha explicat en un post d'Instagram, amb aquesta reflexió:

"Com a beneficiari dels esdeveniments recents a Wall Street, crec que és important que jo i altres tornem part de la nostra bona sort. Aquests esdeveniments han posat de manifest molta corrupció i amb aquesta transferència de poder és important que nosaltres mateixos no ens convertim en homes d'americana i corbata."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hunter Kahn (@hkahn3)

 

El material que ha entregat a l'hospital està valorat en uns 1.600 euros.

ARXIVAT A:
Borsa Xarxes socials
Anar al contingut