Segrià

Un barber de Seròs talla els cabells a Quevedo i se li multiplica la clientela

Fa un any i mig que ha obert el seu negoci i té clients de Barcelona, Lleida o la Franja, i ha pentinat diversos influencers i youtubers

Míriam Gavaldà Chimeno/Àlex de BarredaActualitzat

El telèfon del Pau Nadal no para. Té l'agenda de la barberia plena a una setmana vista. Fa un any i mig va obrir el seu negoci a Seròs, al Segrià. Un vídeo que va penjar a les xarxes socials on tallava els cabells al famós cantant de reggaeton Quevedo va suposar-li tota una revolució: "En cap moment pensava a tallar els cabells a cap famós o cantant i, quan em van oferir l'oportunitat, vaig dir aquesta és la meua. Una oportunitat així no la pots deixar escapar. I va ser tallar els cabells a Quevedo i al mes següent notar-ho un munt."


La feina se li va disparar

Tant ho va notar que fins i tot va poder contractar un treballador més. Ara els clients li venen fins i tot de Barcelona, la Franja o Lleida.

Jordi Lon és un dels seus clients i ve expressament des de Lleida, a mitja hora de Seròs. Assegura que el va conèixer per les xarxes socials i per amics que li havien parlat d'ell.

Reconeix que no sabia que estava tan lluny, però que la primera vegada que hi va anar li va agradar i que per això hi torna cada vegada: "Em va agradar el resultat i, més que venir a tallar-me els cabells, estem a gust i després marxo cap a casa. Tinc molts amics que venen de Lleida."

Pau Marco ve de la Franja per recomanació d'un amic. Ja fa un any que és client habitual i no dubta a desplaçar-se expressament: "Ho fa molt bé i té paciència."


Cada vegada és més conegut

La feina no se li acaba: recentment va viatjar a Madrid i va estar tallant els cabells a artistes, streamers i youtubers. Entre ells, l'streamer Nil Ojeda, amb qui se'l pot veure al seu Instagram.


Una vocació primerenca

El primer contacte amb el món de la barberia el va tenir amb 15 anys, quan va tallar els cabells a un amic, i des de llavors no ha parat de formar-se. Fa sobretot degradats i tints molt personalitzats: "Figures, caps de colors, i aquí hi entra la creativitat, improviso."

A la llista de clients hi afegiria un altre cantant: "Bud Bunny seria el més top que podria fer."


Més projectes

Per ara ja ha creat la seva línia de roba i aviat farà el mateix amb productes de perruqueria. Amb només 20 anys, té clar que el que vol és seguir creixent i compartint el que l'apassiona. Acaba amb una reflexió: "Són moments que has d'aprofitar, deixar les coses que fas i anar allí perquè un moment així potser no el tornaràs a tenir."

 

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials Empresa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut