Levi Simeon Davis va desaparèixer el 29 d'octubre a Barcelona (Bath Rugby)

Un altre jugador de rugbi, un britànic de 24 anys, desaparegut a Barcelona fa dies

Fa un mes, al també jugador de rugbi de 24 anys Liam Hampson el van trobar mort a la Sala Apolo després d'estar desaparegut durant dos dies

Actualitzat

El jugador britànic de rugbi Levi Simeon Davis, de 24 anys, va desaparèixer el 29 d'octubre passat després que el veiessin per última vegada en un pub irlandès de la Rambla, a Barcelona.

El Bath Rugby, del Regne Unit, exequip de Davis, ha publicat un tuit en què demana la col·laboració ciutadana per trobar-lo, i n'ha difós una fotografia.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant d'ofici aquest cas tot i que no s'ha registrat cap denuncia de desaparició formal.

Famós per participar al "X Factor" britànic

Davis és una celebritat al Regne Unit per la seva participació al programa "X Factor", del canal de televisió Network ITV britànic.

Levi Simeon Davis juga actualment als Raiders, equip de la Segona Divisió anglesa del Wortihng RFC. Segons publica el diari L'Indépendent, la família hauria posat en coneixement de la policia catalana la desaparició del jove.

La BBC també s'ha fet ressò de la desaparició del jugador britànic.


Fa un mes, a un altre jugador de rugbi, Liam Hampson, de 24 anys i de nacionalitat australiana, el van trobar mort a la Sala Apolo després d'estar desaparegut durant dos dies. Un company d'equip que estava amb ell de vacances a Europa en va denunciar la desaparició. Hampson va morir a causa d'una caiguda des de 10 metres al pati de ventilació de la discoteca.

ARXIVAT A:
Regne UnitMossos d'EsquadraPolicial
Anar al contingut