Violenta baralla a Cornellà de Llobregat
Violenta baralla a Cornellà de Llobregat
Madrid

Troben mort a Madrid un dels implicats en la batalla campal de Cornellà de Llobregat

Un dels ferits en la violenta baralla continua ingressat a l'Hospital de Bellvitge

Actualitzat

Un dels implicats en la batalla campal que hi va haver a la sortida d'una discoteca el cap de setmana passat a Cornellà de Llobregat l'haurien trobat mort a Madrid. De moment no se'n saben les causes i s'està a l'espera de l'autòpsia. Tot apunta que s'ha suïcidat.

Per altra banda, aquest divendres passa a disposició judicial un dels agressors, detingut pels Mossos dies després dels fets.

Mentrestant, un dels ferits en la baralla continua ingressat a l'Hospital de Bellvitge. Aquest ferit va rebre una ferida d'arma blanca.

La policia investiga els fets d'ofici perquè ningú ho ha denunciat i recopila les imatges que hi pugui haver per identificar els agressors, que duien fins i tot pals.

La batalla campal, gravada pels veïns, va enfrontar aficionats radicals del Barça i joves del barri de Ca n'Espinós de Gavà, que són els que més van rebre. Els fets van passar a les sis del matí, després que els integrants dels dos grups van sortir d'una discoteca.

Alertats pels crits, els veïns van gravar l'incident. Els veïns asseguren que cada cap de setmana hi ha baralles i que és habitual que hi hagi ferits, encara que no de la gravetat de dissabte.

Anar al contingut