Violenta baralla a Cornellà de Llobregat
Violenta baralla a Cornellà de Llobregat
Cornellà de Llobregat

En estat crític un dels ferits en la batalla campal de Cornellà de Llobregat

Els veïns es quexien que les baralles són habituals els caps de setmana

RedaccióActualitzat

Un dels tres ferits en la greu baralla que hi va haver dissabte al matí a Cornellà de Llobregat està ingressat en estat crític a l'Hospital de Bellvitge. Aquest ferits va rebre una ferida d'arma blanca.

La batalla campal, gravada pels veïns, va enfrontar aficionats radicals del Barça i joves del barri de Ca n'Espinós de Gavà, que són els que més van rebre. Dos d'ells són menors d'edat i van ser atesos a l'Hospital de Viladecans.

Ara, els Mossos investiguen d'ofici, perquè no hi ha cap denúncia, i recopilen les imatges que hi pugui haver per identificar els agressors, que duien pals i tot. Alertats pels crits, els veïns van gravar l'incident.

Els fets van passar a les sis del matí, després que els integrants dels dos grups van sortir d'una discoteca. Els veïns asseguren que cada cap de setmana hi ha baralles i que és habitual que hi hagi ferits, encara que no de la gravetat de dissabte.

L'Ajuntament de Cornellà, en un comunicat, ha condemnat aquests fets "aïllats" i ha anunciat per divendres que ve un dispositiu policial a la zona perquè no torni a haver-hi incidents.

ARXIVAT A:
Policial
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut