Cotxe on viatjava la persona trobada morta a Tarragona (Efe)
Cotxe on viatjava la persona trobada morta a Tarragona (Efe)

El cadàver trobat al port de Tarragona és el d'un dels desapareguts pels aiguats

L'home viatjava en el cotxe que va arrossegar el riu Francolí

Actualitzat

El cadàver que ha estat trobat aquest dijous al port de Tarragona és d'un dels cinc desapareguts pel temporal que ha afectat Catalunya i que va provocar un fort creixement del cabal del riu Francolí.

Es tracta d'un dels dos ocupants del vehicle que va ser arrossegat pel Francolí la matinada de dimarts a dimecres.

El cadàver de l'home ha estat localitzat aquest dijous a la tarda a les aigües del port de Tarragona.

Els operaris d'un remolcador que feia feines de neteja a la desembocadura del Francolí a Tarragona han observat un cos surant a l'aigua i han avisat Salvament Marítim, que hi ha desplaçat una embarcació i ha portat el cadàver fins a terra ferma.

La Guàrdia Civil ha confirmat que es tracta d'un dels cinc desapareguts per la llevantada de la nit de dimarts a dimecres.

Els equips de rescat porten dos dies buscant indicis fins a la desembocadura del Francolí a Tarragona.

 

Arran del temporal van desaparèixer dues persones a Vilaverd que s'allotjaven en un bungalou les restes del qual es van trobar dimecres, dos desapareguts a L'Espluga de Francolí, de qui van trobar un cotxe buit, i un home de nacionalitat belga que va desaparèixer al mateix municipi i de qui han trobat un camió.

Amb la trobada del cos a Tarragona, el balanç de danys personals de la llevantada queda en quatre desapareguts i dues víctimes mortals, el veí d'Arenys de Munt que va ser arrossegat per la riera quan intentava anar a buscar el seu cotxe i ara un dels dos homes d'uns 70 anys que es van endur el riu a l'Espluga de Francolí.

Pel que fa als desapareguts, són una mare de 60 anys i el seu fill de 43 que eren dins d'un bungalou arrossegat pel riu Francolí a Vilaverd i del qual s'han trobat restes aquest dijous al matí sota un pont de la Riba; l'altre ocupant del vehicle arrossegat a l'Espluga, i un camioner belga, el camió del qual també s'ha localitzat aigües avall d'aquesta població.

 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut