Imatge d'arxiu d'un avió de Ryanair
Imatge d'arxiu d'un avió de Ryanair
Palma

Tres ferits lleus després d'un aterratge d'emergència d'un avió de Ryanair a Palma

L'avió cobria el trajecte entre la ciutat alemanya de Düsseldorf i Palma. A causa de fortes turbulències, els pilots han sol·licitat fer un aterratge d'emergència. Els ferits són dos tripulants i un passatger.

RedaccióActualitzat
Tres persones han estat ateses per ferides lleus després que un avió de Ryanair ha sol·licitat un aterratge d'emergència a Palma per fortes turbulències. Els ferits són dos tripulants i un passatger que han estat atesos pel servei mèdic de l'aeroport Son Sant Joan, de Palma. El vol cobria el trajecte des de la ciutat alemanya de Düsseldorf fins a la capital balear.

En un comunicat, Ryanar ha explicat que l'aparell ha tingut fortes turbulències quan s'apropava al seu destí. Per això, ha sol·licitat un aterratge d'emergència que permetés atendre els ferits. Fonts d'Aena de l'aeroport mallorquí han afegit que amb aquesta atenció mèdica n'hi ha hagut prou i no s'ha requerit el trasllat dels ferits lleus a cap centre mèdic.

Fa només uns dies, un altre avió de Ryanair va fer un aterratge forçós després que la cabina de l'aparell es va despressuritzar quan feia quaranta minuts que s'havia enlairat de l'aeroport de Barajas. Setze passatgers van haver de ser atesos per afectacions lleus. Uns dies abans, un altre aparell va haver de tornar a l'aeroport de Manises a causa del mateix problema tècnic.

Anar al contingut